Optreden boeken

Wij van gospelkoor Benediction willen niets liever dan op zoveel mogelijk plaatsen mensen bereiken met de boodschap van het evangelie. We zingen tijdens kerkdiensten, bij evenementen en op festivals, bij huwelijksvieringen en uitvaarten, doop- en belijdenisdiensten. Ook in gevangenissen, verzorgingshuizen en buurtcentra kunnen we een mooie bijdage leveren. Daarnaast verzorgen wij regelmatig een programma vullend (mini)concert.

Wat kunnen wij bieden?
Wij kunnen op zoveel verschillende plaatsen zingen, omdat wij een zeer breed repertoire hebben, dat uiteenloopt van Nederlandstalige samenzangnummers tot onvervalste Engelstalige black gospels. We treden in principe op met de band tenzij de locatie het niet toestaat. Ook bij een huwelijksviering is dit in overleg.
Voor jong en oud en voor elk budget kunnen wij een mooi programma samenstellen, afgestemd op uw mogelijkheden en wensen.

Zelf (mee)zingen?
Lijkt het u geweldig om zelf mee te zingen? Dan is dat ook een mogelijkheid! Onze dirigent verzorgt dan voorafgaand aan onze komst een workshop binnen uw groep of gemeente. U studeert dan onder zijn enthousiasmerende leiding één of meerdere liederen in, die u vervolgens met uw groep of samen met ons ten gehore kunt brengen.

Wat zijn de kosten?
De kosten van een optreden hangen onder meer af van de hoeveelheid nummers die gezongen wordt en de reisafstand vanaf Enschede. Omdat geen twee optredens hetzelfde zijn, maken wij altijd op aanvraag een offerte op maat. Wij denken daarbij graag met u mee!
Meer informatie of een optreden aanvragen? Neem dan contact op met PR commissie
Mail naar pubrel@benediction.nl of vul het aanvraagformulier in.