Optreden boeken

Wij van gospelkoor Benediction willen niets liever dan op zoveel mogelijk plaatsen zoveel mogelijk mensen bereiken met de boodschap van het evangelie. Zo zingen wij in kerkdiensten, bij evenementen en op festivals, tijdens huwelijksvieringen en uitvaarten, doop- en belijdenisdiensten, maar ook in gevangenissen, verzorgingshuizen en buurtcentra. Ook verzorgen wij regelmatig een programma vullend (mini)concert.

Wat kunnen wij bieden?
Wij kunnen op zoveel verschillende plaatsen zingen, omdat wij een zeer breed repertoire hebben, dat uiteenloopt van Nederlandstalige samenzangnummers tot onvervalste Engelstalige black gospels. Hierbij kan gekozen worden voor begeleiding met piano of band.
Voor jong en oud en voor elk budget kunnen wij een mooi programma samenstellen, afgestemd op uw mogelijkheden en wensen.

Zelf (mee)zingen?
Ook kunt u ervoor kiezen om niet alleen naar ons te luisteren, maar ook om zelf mee te zingen! Onze dirigent verzorgt dan voorafgaand aan onze komst een workshop binnen uw groep of gemeente. U studeert dan onder zijn enthousiasmerende leiding één of meerdere liederen in, die u vervolgens met uw groep of samen met ons ten gehore kunt brengen.

Wat zijn de kosten?
De kosten van een optreden hangen onder meer af van de hoeveelheid nummers die gezongen wordt en de reisafstand vanaf Enschede. Omdat geen twee optredens hetzelfde zijn, maken wij altijd vooraf een offerte op maat. Wij denken daarbij graag met u mee!

Meer informatie of een optreden aanvragen?
Neem dan contact op met PR commissie
Mail naar pubrel@benediction.nl of vul het aanvraagformulier in.