Lid worden

Als koor zijn we altijd op zoek naar nieuwe zangers tussen de 16 en 55 jaar, die samen met ons al zingend het evangelie willen verkondigen. Daarom organiseren we twee keer per jaar tijdens onze repetities zogenaamde instroomavonden. Tijdens deze avonden kun je zelf ondervinden of het koor iets voor je is en of je het leuk vindt. Twee repetities kun je met ons mee oefenen met zowel bekende als nieuwe nummers. Na afloop van de laatste repetitie kun je vervolgens auditie doen. De kosten voor het lidmaatschap bedragen €15,- per maand.

Wij repeteren elke maandagavond van 19:45 uur tot 21:45 uur in het gebouw ’t Trefpunt van Baptistengemeente Enschede, Spechtstraat 32 in Enschede.

Zodra de data van de instroomavonden bekend zijn, kun je ze op deze website vinden en zullen we ze op onze Facebookpagina bekend maken. Ook is het mogelijk om via de contactpagina aan te geven dat je interesse hebt, dan houden we je op de hoogte zodra er weer instroomavonden aan komen clicca questo collegamento ora. We hopen je dan op één van de avonden te kunnen verwelkomen!